Кушон для ідеального макіяжу, Маска альгінатна , пілінг, маски, скраби, викуп 19.01

  • Способы доставки: Укрпочта, Новая почта
  • Способы оплаты: Предоплата на карту/счет
  • Возврат и обмен: Отсутствует
  • Бренд: Jerelia (Джерелия)
  • Цвет: комбинированный
Обновлено 15 січня 2019, 13:16
11 
  • Yarynka55 8 січ. 2019 в 15:05

    Освітлююча маска з екстрактом мучниці
    200 г
    Завдяки правильно підібраним натуральним активним компонентам маска м'яко і абсолютно безпечно освітлює шкіру, сповільнює утворення нових пігментних плям і усуває тьмяний колір обличчя.
    Маска має відбілюючу дію, яка досягається завдяки, безпосередньому впливу на клітини, що виробляють меланін, зменшуючи його синтез. Маска покращує баланс пігменту, внаслідок чого він розподіляється більш рівномірно і шкіра набуває рівномірного тону, здорового кольору та свіжого вигляду. Прискорює процес регенерації клітин та заміни старих клітин шкіри новими, які м'якше відбивають світло, роблячи шкіру гладкою, молодою і сяючою.
    Містить: екстракт мучниці, молочну кислоту, персикову і кокосову олії.
    Екстракт мучниці - ідеальний засіб для боротьби з пігментними плямами, оскільки він містить в оптимальній кількості два ефективних компоненти, що мають відбілюючу дію (гідрохінон і арбутин). Освітлююча дія мучниці пояснюється її здатністю пригнічувати синтез меланіну.
    Молочна кислота - відноситься до АНА-кислот, ефективна для видалення пігментації (веснянок, пігментних плям, лентіго, хлоазми).
    Склад
    Aqua, Paraffinum Liquidum, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Glyceril Monostearate, Prunus Persica Kernel Oil, Arctostaphylos Uva Ursi Leaf Extract, Titanium Dioxide, Lactic Acid, Cocos Nucifera Oil, Parfum, Triethanolamine, Phenoxyethanol, Caprylyl glycol, Sorbin acid.

    Картинка
  • Yarynka55 8 січ. 2019 в 15:04

    Маска бентонітова для проблемної та жирної шкіри 50мл
    Маска на основі двох глин (каоліну і бентоніту) глибоко очищує і звужує пори, надає виражений детокс-ефект. Насичує шкіру вологою, активізує процеси регенерації. Лікувальні трави допомагають зняти запалення і почервоніння, заспокоїти подразнену шкіру.
    При регулярному застосуванні маска нормалізує функцію сальних залоз і процеси ороговіння у фолікулах, перешкоджаючи виникненню запальних елементів акне.Підвищує тонус шкіри та дарує стійкий ліфтинг-ефект.
    Результат: пружна матова шкіра без запалень і почервонінь.
    Містить каолін, бентоніт, пивні дріжджі, екстракти ромашки, череди, календули, алое вера, крохмаль тапіоки, ефірну олію ялиці.
    Бентоніт очищує пори, регулює виділення шкірного сала, матуючи шкіру. Має легкі відбілювальні властивості. Прискорює загоювання запалень і перешкоджає активізації бактерій у шкірних порах.
    Пивні дріжджі балансують роботу сальних залоз, усувають надлишковий блиск. Потужний антиоксидант та активатор обмінних процесів у шкірі.
    Склад
    Aqua, Kaolin, Bentonite Clay, Hydrolyzed Brewers Yeast Protein,Glycerin, Caprylic/Capric Triglyceride, Ci 77891(Titanium Dioxide), Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Cetearyl Alcohol, Bidens Tripartita Extract, Calendula Officinalis Flower Extract, Tapioca Starch, Allantoin, Ceteareth-20, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Sorbin Acid, Xanthan Gum, Abies Sibirica (Fir) Oil, Parfum

    Картинка
  • Yarynka55 8 січ. 2019 в 14:50

    Чорна маска-плівка 112грн 100мл
    Маска-плівка на основі активованого вугілля для глибокого очищення шкіри обличчя та, особливо, Т-зони.
    При висиханні маска утворює на шкірі м'яку плівку, яка ефективно витягує з пор все забруднення, токсини, надлишки шкірного жиру, не пересушує шкіру. Саліцилова кислота сприяє розм'якшенню, розчиненню і більш легкому видаленню вмісту пір (чорних точок), запобігає появі вугрів, швидко підсушує і загоює ті, що вже з'явилися. Рослинні екстракти знімають запалення, зменшують дискомфорт, поступово вирівнюють рельєф шкіри, зменшують вираженість пір, покращують колір обличчя.

    Картинка
  • Yarynka55 8 січ. 2019 в 14:50

    Маска для обличчя після пілінгу 100мл
    Крем-маска рекомендовано використовувати після кислотних пілінгів, скрабів та інших ексфоліантів. Масло кукурудзи, гель Алое Вера, Д-пантенол, вітамін Е прекрасно відновлюють та заспокоюють шкіру, усувають мінімальні відчуття дискомфорту. Гіалуронова кислота, Алое Вера та гліцерин створюють «депо» вологи в шкірі. Каолін очищає пори, освітлює загальний тон шкіри, стимулює процеси регенерації.
    Масло кукурудзи прекрасно долає дрібні зморшки, повертає шкірі приємний колір та молодість, підвищує еластичність шкіри. Усуває запалення та лущення, загоює пошкоджену шкіру. Не закупорює пори.
    Каолін – прекрасний абсорбент, який очищає шкіру та виводить токсини. Стимулює регенерацію клітин та насичує їх киснем; пом’якшує шкіру, покращує колір обличчя; насичує корисними мінеральними речовинами; сприяє утворенню колагену, що надає шкірі пружності.
    Гель Алое Вера має активну зволожуючу дію, завдяки якій шкіра стає підтягнутою, еластичною, пружною. Швидко заспокоює шкіру, усуває подразнення.
    Склад
    Вода очищена, цетостеариловий спирт, гліцерину моностеарат, стеаринова кислота, масло кукурудзи, каолін, Д-пантенол, гіалуронова кислота, Алое Вера гель, вітамін Е, гліцерин, запашні речовини, феноніп.

    Картинка
  • Yarynka55 8 січ. 2019 в 14:49

    Молочний пілінг 100мл
    Результат молочного пілінгу помітно уже після першої процедури – шкіра на обличчі вирівнюється, стає бархатистою та сяючою.
    Можна використовувати навіть у весняно-літній період. Рекомендується для всіх типів шкіри, зокрема і для сухої та чутливої. Як для молодої, так і зрілої шкіри.
    Молочна кислота належить до АНА-кислот, але відрізняється від інших особливою делікатністю та унікальністю. Крім основної дії відлущування, вона має властивість зволожувати шкіру та утримувати вологу. А також відновлює, відбілює шкіру, має антиоксидантну, антибактеріальну дію.
    Дія:
    • забезпечує ексфоліацію (відлущування) верхнього шару ороговілих клітин, стимулюючи епідерміс до якісних регенеративних змін;
    • ретельно очищає та стягує пори;
    • активізує природні механізми зволоження шкіри. Подвійний механізм зволоження (молочна кислота+гіалуронова кислота);
    • сприяє посиленню синтезу колагену, еластину та гіалуронової кислоти;
    • розгладжує дрібні зморшки, зменшує вираженість глибоких зморшок;
    • має ліфтинг-ефект;
    • покращує колір обличчя, освітлює пігментні плями, надає шкірі матовості та пружності;
    • для проблемної шкіри це прекрасний помічник у боротьбі з постакне, гіперпігментацією, розширеними порами, закритими комедонами, першими ознаками старіння, жирним блиском;
    • для зрілої шкіри: молочний пілінг-гель – це безпечне омолодження шкіри натуральними компонентами!
    Склад
    Вода очищена, молочна кислота, ксантанова камедь, гіалуронова кислота.

    Картинка
  • Yarynka55 8 січ. 2019 в 14:46

    Ензимний пілінг-скатка з молочними протеїнами 100мл
    Для будь-якого типу шкіри, особливо для сухої чутливої, з лущенням; комбінованої та жирної з розширеними порами і «чорними цятками»; шкіри з нерівним тоном і гіперпігментацією.
    М'який, дуже щадний пілінг, тому що не містить абразивних часточок. Вирівнює тон шкіри, зменшує видимість пігментних плям, надає обличчю світлий матовий відтінок.
    Позбавляє від «чорних цяток». Усуває лущення, знімає подразнення і запалення. Покращує баланс мікрофлори, шкірний імунітет і регенерацію.
    Містить: каолін, папаїн, бромелаїн, гідролізат молочних протеїнів, лізат бактерій, казеїн, молочну кислоту.
    Склад
    Aqua, Propylene Glycol, Kaolin, Papain, Bromelain, Hydrolyzed Milk Protein, Lactobacillus/Rye Flour Ferment, Casein, Lactic Acid, Methylcellulose, Benzyl Alcohol.

    Картинка
  • Yarynka55 8 січ. 2019 в 14:31

    Маска альгінатна "Антивікова" для подовження молодості шкіри 300мл
    Для зрілої та в'янучої шкіри зі зниженим тонусом, зморшками; чутливої та подразненої шкіри з лущенням; для профілактики старіння.
    Збагачена колагеном, протеїнами пшениці і гіалуроновою кислотою альгінатна маска відновлює «каркас» шкіри, повертаючи їй молодий тонус і пружність. Зменшує видиму кількість зморшок і перешкоджає їх появі. Інтенсивно зволожує і зміцнює шкіру. Знімає подразнення і лущення, заспокоює.
    Кофеїн покращує мікроциркуляцію, активізує кровообіг, забезпечуючи клітини киснем, зменшує набряклість обличчя.
    При застосуванні альгінатних масок курсом Ви побачите, що обличчя стає більш «скульптурним»: цей візуальний ефект досягається завдяки активізації лімфодренажних функцій, венозного відтоку, ліфтингу і ін.
    Основа маски - альгінат морських водоростей, гідролізовані протеїни пшениці, алантоїн, гідролізований колаген, гіалуронова кислота, кофеїн та мінерали. Без консервантів.
    Склад
    Ingredients (INCI): Solum Diatomeae, Algin, Calcium Sulfate, Tetra sodium Pyrophosphate, Hydrolyzed Wheat Protein, Allantoine,Hydrolyzed Collagen, Hyaluronic Acid, Caffeine.

    Картинка
  • Yarynka55 8 січ. 2019 в 14:31

    Маска альгінатна "Вітамін С" для втомленої шкіри 300мл
    Для всіх типів шкіри, в тому числі: тьмяної, «втомленої», атонічної шкіри, що страждає від стресу; шкіри з куперозом, з пігментними плямами і нерівним тоном.
    Вітамін С підтримує «втомлену» шкіру, наповняє її клітини енергією молодості, додає тонус, нормалізує пігментацію, вирівнює тон, робить шкіру сяючою. Відновлює стінки капілярів. Разом із кофеїном покращує мікроциркуляцію, активізує кровообіг, забезпечуючи клітини киснем, зменшує набряклість.
    Гіалуронова кислота насичує шкіру вологою, розгладжує дрібні зморшки.
    При застосуванні альгінатних масок курсом Ви побачите, що обличчя стає більш «скульптурним»: цей візуальний ефект досягається завдяки активізації лімфодренажних функцій, венозного відтоку, ліфтингу та ін.
    Основа маски - альгінат морських водоростей, вітамін С у стабільній формі, гіалуронова кислоти, кофеїн і мінерали. Без консервантів.
    Склад
    Ingredients (INCI): Solum Diatomeae, Algin, Calcium Sulfate, Tetra sodium Pyrophosphate, Magnesium Ascorbyl Phosphate, Hyaluronic Acid, Caffeine

    Картинка
  • Yarynka55 8 січ. 2019 в 14:30

    Маска альгінатна "Зелений чай". Детокс та лімфодренаж 298грн 300мл
    9 салонних SPA-процедур у тебе вдома за ціною половини однієї процедури в салоні!
    Для всіх типів шкіри, в тому числі: жирної/проблемної, чутливої шкіри, шкіри з куперозом, зрілої та в'янучої шкіри.
    Сухий екстракт зеленого чаю надає потужну антиоксидантну та біостимулюючу дію, забезпечує детокс-ефект, пом'якшує агресивну дію сонячних променів. Зберігає молодість і красу шкіри, надає пружність, покращує колір обличчя і уповільнює процеси старіння. Поліфеноли чаю мають протизапальну і антибактеріальну дію. Разом із кофеїном покращує мікроциркуляцію, активізує кровообіг, забезпечуючи клітини киснем, зменшує набряклість.
    При застосуванні альгінатних масок курсом Ви побачите, що обличчя стає більш «скульптурним»: цей візуальний ефект досягається завдяки активізації лімфодренажних функцій, венозного відтоку та ліфтингу.
    Основа маски - альгінат морських водоростей, екстракт зеленого чаю, кофеїн та мінерали. Без консервантів.
    Склад
    Ingredients (INCI): Solum Diatomeae, Algin, Calcium Sulfate, Tetra sodium Pyrophosphate, Green Tea Extract, Caffeine

    Картинка
  • natasha1988guz 23 лист. 2018 в 11:57

    ЦІНА КОД 1 370

  • Yarynka55 23 лист. 2018 в 12:34

    Так