Продукция компании Джерелия.

  • Способы доставки: Укрпочта, Новая почта
  • Способы оплаты: Предоплата на карту/счет
  • Возврат и обмен: Отсутствует
Обновлено 10 вересня 2019, 08:49
  • E___a 10 вер. 2019 в 11:05

    Добрий день,що порекомендуєте мити плитку в ванні?

  • yuliaserduk 10 вер. 2019 в 12:26

    для плитки в ванной есть такие средства
    Піна для чищення ванни, кахлю та сантехніки
    Піна для чищення надзвичайно м’яко та ефективно видаляє бруд, мильний та вапняний наліт з ванни та раковини, душової кабіни, змішувачів та кахлю, не пошкоджуючи при цьому хромовані елементи та акрилові поверхні.
    Засіб не містить хлору, а його ефективність обумовлена використанням двох типів активних інгредієнтів:
    · фруктові кислоти – видаляють мінеральні забруднення, в т.ч. вапняний наліт, а також залишки мила. Мають дезінфікуючі властивості;
    · цукрова ПАР – делікатно видаляє забруднення усіх інших типів та, завдяки піноутворенню, посилює миючу ефективність кислот.
    Завдяки тому, що основу засобу складають органічні кислоти (лимонна, молочна та яблучна), а єдиним миючим і пінним агентом є цукрова ПАР (алкілполіглюкозид), засіб абсолютно безпечний для здоров’я та ніжний до шкіри рук.
    Склад
    Вода демінералізована, неіоногенний ПАР <5% (цукровий), суміш органічних кислот <5% (молочна, яблучна, лимонна), запашка "Полуниця" (без вмісту алергенів).
    Як застосовувати
    Спосіб застосування для ванни та кахлю: з відстані близько 20 см, нанесіть засіб на поверхню та протріть губкою або щіткою. Зачекайте 3 хв змийте піну водою. У випадку наявності грибку (почорніння) залиште засіб на поверхні протягом 10 хв.
    Спосіб застосування для хромованих елементів: нанесіть засіб на хромовану поверхню, протріть губкою та одразу змийте водою.

    Картинка
  • yuliaserduk 10 вер. 2019 в 12:29

    Засіб від стійкого вапняного нальоту та іржі "Суперефект"
    Концентрований засіб для ванної кімнати та туалету швидко і надійно впорається з видаленням значного вапняного та мильного осаду, іржі, чорної цвілі, сечового каменю, висолів.
    Призначений для чищення:
    - у ванній кімнаті (емальованих ванн, керамічної плитки, змішувачів та інших хромованих поверхонь, зливів раковин та душових піддонів);
    - у туалеті (унітазу, зливу унітазу). Чистить та відновлює колір кришки унітазу.

    Картинка
  • yuliaserduk 10 вер. 2019 в 12:30

    цена пены 124 грн, цена суперэффекта 148 грн. При заказе есть дополнительная скидка.